HTML

FotókRólad Blog


Név: Tóth András
Hely: Budapest, Magyarország

Prbálom megosztani életem munkával szorosan vagy egyáltalán össze nem függő részleteit. Fotók, utázások meg ami éppen eszembe jut.
FotókRólad.hu
FotókRólad.hu esküvő

2009.05.12. 16:45 TótAnd

már is

 már is késtem egy napot, ennyit a nagy fogadalmakról. próbálom a napi rutin részévé tenni a blogírást, hátha így menni fog.

Még áprilisban vettem részt egy két napos esküvői fotós workshopon Budapesten, melyet egy igen kiváló magyar származású kanadai fotós, Schram András tartott. Végre egy olyan esemény részese lehettem, ahol nem kerültek elő tucadjára is a szokásos technikai alapok, mint szinte minden fotós előadáson/tanfolyamon/könyvben, hanem teljes egészében a kreatív alkotási folyamatra koncentrálhattunk. András rengeteget segített abban, hogy átadja a látásmódját, mely az egyik legfontosabb "kelléke" a lélegzetelállító esküvői fotóknak. Íme néhány fotó a workshop-on készültek közül:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fotokrolad.blog.hu/api/trackback/id/tr251117469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása