HTML

FotókRólad Blog


Név: Tóth András
Hely: Budapest, Magyarország

Prbálom megosztani életem munkával szorosan vagy egyáltalán össze nem függő részleteit. Fotók, utázások meg ami éppen eszembe jut.
FotókRólad.hu
FotókRólad.hu esküvő

2008.07.28. 19:29 TótAnd

balatoni láz

 Ez az esküvő... Nehéz szavakba önteni. Alexával és Gáborral még az esküvői kiállításon találkoztam először, és néhány perc beszélgetés után már tudtam, hogy nagyon szeretnék fotózni az esküvőjükön. Szerencsére ezt ők is így gondolták, ennek lett néhány hónappal később, most júliusban az alábbi sorozat az eredménye. Régi álmom volt a Balaton mellett fotózni egy esküvőt, és sikerült a napot is úgy alakítani, hogy a naplemente fényeiben menjünk fotózni a badacsonyi mólóra.

Fogarasi Zoli igen kiváló kollegám írt egy blogbejegyzést egyszer arról, hogy mi az a hat dolog, ami a tökéletes esküvői fotókhoz szükségeltetik: helyszín, idő, szeretet (szerelem), viselkedés, fotogenitás és a fotós. Itt minden együtt volt. Lehet ennél jobbat kívánni?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fotokrolad.blog.hu/api/trackback/id/tr4589793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása