HTML

FotókRólad Blog


Név: Tóth András
Hely: Budapest, Magyarország

Prbálom megosztani életem munkával szorosan vagy egyáltalán össze nem függő részleteit. Fotók, utázások meg ami éppen eszembe jut.
FotókRólad.hu
FotókRólad.hu esküvő

2008.06.06. 11:05 TótAnd

Házibuli Évi&Tomi módra

Nagyon vártam már a május 24-ét. Évi & Tomi esküvője mindennek mondható, szokványosnak azonban biztosan nem. Nagyon tetszik a koncepció, amihez tartották magukat a nap megszervezésében. A kora délután megejtett szertartások után szűk családi körben megebédeltek, majd egy kis pihenő után (ami inkább a vendégeknek járt) este egy római parti étterembe invitálták a barátaikat, és szigorúan csak a barátaikat - akikkel tényleg szívesen mulatnák át az éjszakát. Laza, nyakkendőtlen és fesztelen házibuli volt ez (azért megadták a módját!), ahova zenekar helyett inkább DJ-t kértek. Még első megbeszélésünk alkalmával kaptam az alkalmon, hogy beprotezsáljam kiváló lemezlovas cimborámat, Archie-t aki Éviák szerint felejthetetlen bulit csinált. Osztom a véleményüket, Archie tényleg kitett magáért. Sokszor találkoztam Évivel az esküvő előtt, így nem kvázi idegenként álltak a kamerám elé, ami ismét meglátszik a fotókon. A Halászbástyán óriási szerencsénk volt, mert Japán népességének kb. a fele ott tolongott körülöttünk a fotózás alatt, ami azért kicsit akadályozta a munkát, a kísérőnk azonban el tudta intézni, hogy bejussunk a lezárt részre is, ahol egy teremtett lélek se zavart minket. Régi vágyam volt, hogy ott ilyen fotókat készíthessek. Én iszonyú jól éreztem magam!

pict0037.jpg

pict0090.jpg

pict0338.jpg

pict0354.jpg

pict0423.jpg

pict0697.jpg

pict1083.jpg

pict1284.jpg

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fotokrolad.blog.hu/api/trackback/id/tr38553059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi 2008.06.06. 13:22:35

:-))) Köszönjük a profi munkát, a jó hangulatú fotózást és a remek képeket! Még csak néhány órája láttuk a képeket, de mindenki olvadozik! Ilyen AZ esküvői fotós!!!!
süti beállítások módosítása