HTML

FotókRólad Blog


Név: Tóth András
Hely: Budapest, Magyarország

Prbálom megosztani életem munkával szorosan vagy egyáltalán össze nem függő részleteit. Fotók, utázások meg ami éppen eszembe jut.
FotókRólad.hu
FotókRólad.hu esküvő

2008.05.30. 20:53 TótAnd

etyek+szülinap

 

Múlt vasárnap megejtettük az etyeki tripet, ami finoman szólva is nem volt rossz :) Jó kis társaság jött össze, egész különböző helyekről, de összességében igen jó móka volt. Igyekeztünk minél több bort megkóstolni, ennek hatására sötétedésre már annyira nem tudtuk megkülönböztetni a "selymes", "gyümölcsös", "fahordóban érlelt" és "szájüreget betöltő" ízeket, addig azonban meglepően jól ment. A hazaút a Volánbuszon a Zoli nevre hallgató igen vagyán sofőrrel maradandó élmény volt. Örülök, hogy bíztatásunk ellenére mégsem kezdett előzésbe az autópályán :)

A legjobb viszont, hogy sikerült megtalálnom a kedvenc boromat, amit tavaly már kóstoltam ott, vettem is belőle, de mégis elfelejtettem a pincészetét. Most sikerült újra felfedeznem Vértes Vilmostól a 2005-ös Gyöngyöspatai Traminit. Ha valaki rohannak, hogy beszerezzen belőle egy palackkal, akkor ne fárdadjon, sikerült ugyanis állítólag elhoznom az utolsó üveget belőle. Se a boltban, se a pincében, se a raktárban, sehol sincs belőle több. Tavaly óta az úriembernek vagy elfogyott tényleg ez a bora vagy elvégzett egy értékesítési tanfolyamot :) Bármelyik is, nekem mindegy, életemben nem örültem ennyire még neki. Kostoltunk sok más igen jó bort is, azokra azonban alig emlékszem. A pincészetek azért megvannak, nagy baj már nem lehet :)

Etyek előtt és után (közben) sikerült bepótolni a szülinapozást a kiküldetésből hazatért pajtásaimmal is. Régen kaptam ennyire jól eltalált ajándékokat, úgyhogy különösen örültem az Archie-tól kapott pulóvernek. Állítása szerint azért esett erre a választása, hogy véletlen se tudjam felvenni munka közben. Azért meggondoladó (persze nem mindenki díjazza az ilyen humort).
pict0354.jpg

A másik ajándék Schandi-tól egy kicsit visszafogottabb ugyan, de legalább ennyire talitalálat. Remélem nagyon hamar hasznát veszem majd ennek az utikönyvnek (mondjuk október-november táján?):
pict0355.jpg

Voltak esküvők is mostanában. Arról hamarosan. Mostmár tényleg!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fotokrolad.blog.hu/api/trackback/id/tr2552824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása