HTML

FotókRólad Blog


Név: Tóth András
Hely: Budapest, Magyarország

Prbálom megosztani életem munkával szorosan vagy egyáltalán össze nem függő részleteit. Fotók, utázások meg ami éppen eszembe jut.
FotókRólad.hu
FotókRólad.hu esküvő

2008.04.04. 12:53 TótAnd

zsuzsi a szupersztár

Amíg az előző hetet Párizsban töltöttem az a megtiszteltetés ért, hogy Zsuzsi felkért, csináljak róla pár fotót, ha már egyszer ebben a városban tengeti a napjait. Nála laktam egyébként egy hétig, ő cipelt a jobbnál jobb helyekre, és mutatta meg Párizsnak azt a arcát, amit eddig még nem láttam (turistaként már kétszer jártam ott korábban). Elképesztően jól éreztem magam, rengeteget fotóztam, de erről majd egy másik bejegyzésben!

Szóval elutazásom napján még reggelre beütemeztünk egy fotózást, aminek iszonyatosan jó képek lettek az eredményei. Hát nem teljesen olyan, mint a Vogue címlaplányai?

pict0670.jpg pict0677.jpg pict0689.jpg pict0696.jpg pict0715.jpg pict0720.jpg pict0735.jpg pict0744.jpg

És végül itt egy kép rólam, bár közel sem vagyok olyan mutatós, mint Zsuzsi, de figyelembe véve a tanácsait, felpimpeltem a ruhatáram egy-két elemmel, szóval most már tisztára úgy festek, mint egy igazi parizőr :)
self2_small.jpg

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fotokrolad.blog.hu/api/trackback/id/tr21552815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsi, a szupersztár :) · http://zsuzsie.blogspot.com 2008.04.04. 16:52:11

Nos, szerintem iszonyatosan nagyon-nagyon aranyos a kép rólad, ami meg a rólam készülteket illeti: a fotós volt a profi!!
süti beállítások módosítása