HTML

FotókRólad Blog


Név: Tóth András
Hely: Budapest, Magyarország

Prbálom megosztani életem munkával szorosan vagy egyáltalán össze nem függő részleteit. Fotók, utázások meg ami éppen eszembe jut.
FotókRólad.hu
FotókRólad.hu esküvő

2008.03.02. 20:54 TótAnd

kétfarkú

Erős a gyanúm, hogy ebben is a Kétfarkú Kutyapárt néven ismert "banda" keze van. Most fotóztam a hétvégén Szegeden, tőlünk pár sarokra egy körforgalomban, aminek ennél a kijáratánál egyébként egy épülő lakópark bevezető útja van. Tetszik :)

Szólj hozzá!


2008.02.29. 11:36 TótAnd

she’s killin’ me

Van egy eszméletlen jó fotós az óceán túloldalán, Jasmine Star, akinek a munkája láttán csak kapkodom a fejem. Ő az egyik 'példaképem', akármennyire is nem szeretem ezt a kifejezést. Gyönyőrű képei vannak, mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy Amerikában az esküvők magukban is…

Szólj hozzá!


2008.02.26. 23:50 TótAnd

he’s the one!!!!!!

Tóth Richárd. Született tegnap este 3880g-os nem csekély tömeggel. Ja és csak a félreértések elkerülése végett: ő az öcsém, nem az én gyerekem :)

Szólj hozzá!


2008.02.25. 09:59 TótAnd

elindultam

Tegnap hallottam ezt a zenét a petőfin és hihetetlenül megtetszett, fel is buzdultam, hogy azonnal beszerzem. Cseppet sem volt egyszerű. Először rákerestem a youtube-on, ott nem is hallottak róla. Jött a google, ahol sok említése volt, de nem igazán letölthető verziókban.…

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása