HTML

FotókRólad Blog


Név: Tóth András
Hely: Budapest, Magyarország

Prbálom megosztani életem munkával szorosan vagy egyáltalán össze nem függő részleteit. Fotók, utázások meg ami éppen eszembe jut.
FotókRólad.hu
FotókRólad.hu esküvő

2008.01.28. 13:12 TótAnd

három nap - három ország

Nagyjából így lehet címszavakban összefoglalni a hétvégét. Látogatóban vagyunk ugyanis Archibald barátomnál Maastrichtban (a kritériumokat nem láttuk még).

Szombat hajnalban startoltunk Valenciából, majd Maastrichtban csak néhány órát töltöttünk és már útban is voltunk Büsszel felé, ami innen alig több, mint egy óra vonattal. Brüsszeltől én személy szerint többet vártam... Azért rossz nem volt, a csoki-sör-waffel hármas határozottan feldobta az ottartózkodásunkat.

Hollandia viszont.... elképesztően jó. Királyság, ahogy a cafén szokták mondani. Spanyolország és Anglia mellett ez a harmadik ország, ahol szívesen élnék. Maastricht pedig tényleg a legjobb - nem annyira turistás, mint Amsterdam, viszont elég nagy ahhoz, hogy megtaláljak benne mindent. És az emberek... szóval Hollandia: KIRÁLYSÁG!

Ezt látom most az ablakból, miközben a bejegyzést írom:
dsc00576small.jpg

Egy óra múlva pedig felpattanunk egy buszra és Aachen felé vesszük az irányt, ami pedig már német földön található. Imádom Európát :)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fotokrolad.blog.hu/api/trackback/id/tr20552801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsanna · http://zsuzsie.blogger.com 2008.01.28. 23:17:35

dáááá ez tök jól hangzik!! irigyellek érte!

Edit, Shandi mamája 2008.01.29. 18:47:46

András, nem gondoltál még egy Valencia és környéke albumra vagy utikönyvre? Több zsák fotód van és milyen szépek. Ehhez talán kiadót sem lenne nehéz találni...Edit

Edit, Shandi mamája 2008.01.30. 22:07:12

Képzeld Andris, most olvastam, hogy egy magyar származású fotós, Robert Capa, magyarul Friedmann Endre fotóriporter eddig ismeretlen képei kerültek elő Mexikóban-írja a katalán El Periodico de Catalunya napilap. Azért is jöttek tűzbe a spanyolok ettől a hírtől,mert 127 negatívot találtak,amelyek között van oylan is,amelyek néhány nappal Barcelona francoista kézre kerülése -1939 januárja- előtt készültek. Na mit szólsz? Ja, dehiszen olvastok spanyol ujságot, igaz? Hahó! :-)
süti beállítások módosítása