HTML

FotókRólad Blog


Név: Tóth András
Hely: Budapest, Magyarország

Prbálom megosztani életem munkával szorosan vagy egyáltalán össze nem függő részleteit. Fotók, utázások meg ami éppen eszembe jut.
FotókRólad.hu
FotókRólad.hu esküvő

2007.08.14. 12:48 TótAnd

off we go :)

szétszóródunk minden irányba :) a tegnapi nap végre egy nagyon jó barátom, aki hónapok óta próbált gyakorlati helyet találni külföldön, is felvételt nyert egy holland traineeship-re! wohooo!

csak gyorsan megjelöltem pár barátom/ismerősöm rezidenciáját az elkövetkező fél-egy évre :) ha pedig mindenkit bejelölnék, akiről tudom, hogy külföldre megy, csak vonalakból állna az egész térkép.

map

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fotokrolad.blog.hu/api/trackback/id/tr95552785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viki · http://mailtovvik.blogspot.com/ 2007.08.15. 18:51:23

hééé, kedves Andris :-)) hol van a nyíl Kenyába??? haha, csak vicceltem. mikor utazol? alig hiszem el, hogy te is... tényleg mindenki szerteszéled a világban. mikor látlak? millió puszi Nairobiból!!! Viki
süti beállítások módosítása